top of page

Mijn tuinontwerpen zijn als de creatieve oplossing van een puzzel.

Functie, vorm, ruimte, rust en comfort vallen ineens goed in elkaar.

Aanpak

Wat je van ons mag verwachten

 

Intake 

Een open gesprek waarin je wensen, ideeën en de mogelijkheden besproken worden

 

Offerte

Een helder voorstel waarin je precies ziet wat je mag verwachten en wat het gaat kosten 

Tuinontwerp

Bij ons zijn ontwerpen nog echt handwerk, waardoor het gevoel rechtstreeks op papier komt zonder “software filters”. En de bijbehorende perspectief aquarellen eindigen vaak bij mensen in een lijstje aan de muur. De  juiste verhouding van planten, bestrating of zelfs een tuinhuis, buitenkeuken of zwembad laten we passend in je tuin terugkomen. 

Bespreking ontwerp

Een ontwerp lezen en direct in je gedachten vertalen naar de toekomstige tuin is soms best een uitdaging. Daarom komen we met het ontwerp bij je langs om het uitgebreid door te spreken. Eventuele kleine aanpassingen kunnen zo direct besproken en doorgevoerd worden. Korte heldere lijnen. 

Beplantingsplan

Beplanting is het enige in je tuin dat groeit en verandert per jaargetijde. Planten zijn bepalend om het leven en de sfeer in je tuin te brengen. Het vergt kennis en ervaring om deze sfeer voor langere tijd vooruit te bepalen. Een goed beplantingsplan ondersteunt de aanleg en bespaart veel onderhoud. 

 

Ondersteuning inkoop aanleg, materialen en beplanting

We adviseren je bij het selecteren van de juiste leveranciers en hoveniers of nemen het hele proces uit handen als je dat wilt. Maar als je zelf goede ervaring hebt met een partij nemen we die gewoon op in het project en zorgen dat de rest daarop aansluit. 

 

Begeleiding tijdens aanleg

Om zeker te zijn dat de tuin ook echt zo wordt als we bedacht hebben houden we tijdens de aanleg de vinger aan de pols. Door nauwe samenwerking met de hovenier voorkomen we vergissingen en kunnen we indien nodig snel bijsturen. Zo komen we sneller tot het mooiste resultaat.

bottom of page