top of page

Samenwerking:

Golftuin

 

Op zoek naar een tuinarchitect voor de tuin in ons nieuwe huis, kwam ik het ontwerpbureau van Indra tegen op internet. De ambachtelijkheid van haar tekeningen sprak mij aan.

Het contact was snel gelegd.

In het ontwerp dat 3 weken later volgde, bleek dat ze aan al onze wensen en eisen had voldaan. We waren direct tevreden met het plan, het beplantingsplan volgde een week later.

Het was fijn samenwerken met Indra.

Mijn tuinontwerpen zijn als de creatieve oplossing van een puzzel.

Functie, vorm, ruimte, rust en comfort vallen ineens goed in elkaar.

Overkapping met groen dak

 

“Indra heeft vorig jaar een ontwerp voor onze gehele tuin gemaakt. Haar ontwerp met een strakke verdeling tussen bloemperken en terras/paden heeft ons aangenaam verrast. Waar mogelijk werden bestaande materialen en planten gebruikt, en ze adviseerde ons bij de aanschaf van nieuwe. Een enkele aanpassing was geen probleem en ze lette er op dat de uitvoering goed verliep. De tuin is er veel beter door geworden en we genieten er dagelijks van.”   

Zittuin

 

“ We genieten enorm van onze nieuw aangelegde achtertuin. Door het verrassende ontwerp van Indra is alle ruimte optimaal benut, de rondingen geven de tuin een heel speels effect.

Er is veel groen in de tuin, maar ook ruimte voor een heerlijke zithoek. Indra kijkt met een heel andere blik naar de mogelijkheden en komt met vernieuwende ideeën.

Zonder haar leuke inzichten was onze tuin een betegeld binnenplaatsje gebleven.”

bottom of page